КаДеЦинк / K2D3 [Zn] - це комплекс, який заповнює потребу організму в цинку, вітаміни С, К2 і D3, які відповідають за міцний імунітет і здорове серце. Брак цих елементів призводить до слабкості, дратівливості, швидкої стомлюваності. Крім того, страждає обмін речовин і зростає уразливість перед вірусними і простудними захворюваннями.

Прийом сиропу КаДеЦінк / K2D3 [Zn] сприяє поліпшенню імунітету, і таким чином може допомогти організму протистояти як класичному ГРВІ, так і небезпечному Covid-19.

Препарат у формі сиропу має приємний на смак і його дуже зручно давати дітям. Рекомендується приймати з 12 років.

Завдяки комплексному складу, сироп КаДеЦінк / KDZinc працює відразу в декількох напрямках:

  • Цинк - бере участь в утворенні білків і ДНК і відповідає за стан імунітету. Достатня кількість елемента підвищує опірність організму до респіраторних захворювань, покращує смакові сприйняття, прискорює обмінні процеси і контролює апетит. Крім того, цинк береже гостроту зору і запобігає шкірні висипання, зберігаючи шкіру здоровою.
  •  Вітамін С - зміцнює судини, допомагає боротися з вільними радикалами і вірусними захворюваннями.
  •  Вітамін К-2 - покращує консистенцію і плинність крові, захищає легені.
  •  Вітамін Д-3 - регулює мінеральний обмін, зміцнює кістки і серце.

У період пандемії Covid-19, сироп КаДеЦінк / KDZinc стане відмінною підтримкою для організму в комплексі з основним лікуванням.

Купити сироп КаДеЦінк фірми Еліксир  можна у Зеленій Аптеці, що на вулиці Руській, 20 у Львові або замовити доставку, попередньо замовивши за телефоном +380(32)242-06-33